Google Translate

Vårt medietilbud

T-bane/Trikk/Buss

Tog

Shopping

Gater & Torg

Spesialløsninger

Prisliste
Programmatisk
Kampanjerapportering
Innsikt

Produkter & Tjenester

Om oss

Selskapet

Kontakt

Ledig stilling

Aktuelt

| Personvernerklæring |
JCDecaux Logo

JCDecaux vant viktig vedlikeholdskontrakt i Oslo

6. mai 2022

JCDecaux har vunnet en viktig vedlikeholdskontrakt for 11 toaletter med Oslo kommune. Toalettene er fordelt over store deler av byen, og er et populært tilbud til byens befolkning. I 2021 var det nesten 160.000 besøk på toalettene driftet av JCDecaux. I 2019, før pandemien, var tallet enda høyere. Mange aktører kjempet om oppdraget, men til slutt var det JCDecaux som trakk det lengste strået.

I et utdrag fra Byromsdivisjonen i Bymiljøetaten sin tildeling står det:
– Samtlige leverandører har levert gode oppdragsforståelser. JCDecaux skiller seg likevel ut med sin oppdragsforståelse. Denne er meget detaljert og gir et svært godt inntrykk av at JCDecaux har forstått oppdraget, og de har tatt høyde for forhold som Bymiljøetaten selv ikke har tenkt på.
Det trekkes frem som særlig positivt at JCDecaux også strekker seg lengre enn minimumskravene og eksempelvis tilbyr døgnåpen vakttelefon og utvidet tilstedeværelse ved spesielle arrangementer. Avtalen har en varighet på opptil 4 år. I denne perioden vil JCDecaux utføre ettersyn, vask og vedlikehold 3 ganger daglig, sju dager i uken.

Drift av offentlige toaletter i Oslo er en utfordring, og JCDecaux er både stolte og ydmyke i forhold til den tilliten Oslo Kommune viser med denne tildelingen.

– Vi er først og fremst en utendørsreklameaktør som tilbyr et omfattende- og attraktivt publikum til norske og utenlandske annonsører hver eneste dag. Mange omtaler oss som den eneste gjenlevende dekningskanalen på det norske markedet, og vi jobber hardt hver dag for å styrke denne posisjonen ytterligere, sier viseadministrerende direktør i JCDecaux Norge, Gisle Holst Roness
Men! Kjernen i vår virksomhet, og kanskje det som skiller oss mest fra våre konkurrenter, er et voldsomt fokus på kvalitet og vedlikehold. Slik har det vært på alle arenaer vi opererer på helt siden selskapet ble etablert i 1964. Dette fokuset har gitt oss kunnskap og nyttig erfaring som gjør oss egnet til å ta på oss og søke en slik utfordring, fortsetter Roness.

Det offentlige toalettilbudet i Oslo er populært, men det er også omdiskutert. JCDecaux forsikrer at de har rutiner og erfaring som skal til for å sikre et godt tilbud.

– Det er helt korrekt at enkelte dessverre benytter toalettene til noe annet enn det de er tenkt for. Stortorvet og Youngstorget er spesielt krevende, og her begås det også mye hærverk. Så lenge vi ikke snakker totalhavari, utbedres likevel alt skadeverk i løpet av 24 timer. Det er en veldig forskjell i belastning på toalettene, og de to nevnte er dessverre i en særstilling. Slik vi ser det, er allikevel toalettene i de aller fleste tilfellene operative, rene og klare for bruk når publikum har behov for dem, avslutter Roness.

Kanskje du også liker…