Google Translate

Vårt medietilbud

T-bane/Trikk/Buss

Tog

Shopping

Gater & Torg

Spesialløsninger

Prisliste
Programmatisk
Kampanjerapportering
Innsikt

Produkter & Tjenester

Om oss

Selskapet

Kontakt

Ledig stilling

Aktuelt

| Personvernerklæring |
JCDecaux Logo

JCDecaux inngår samarbeid med VG

VG på Oslo S Premium

11. desember 2020

Allerede nå kan folk få med seg ferske nyheter fra VG på de største skjermene på Oslo S og ved hovedinngangen på Oslo City, men samarbeidet mellom VG og JCDecaux starter formelt fra nyttår.

 

VG når allerede to millioner nordmenn på digitale plattformer. For å beholde denne posisjonen er VG opptatt av å kommunisere effektivt med befolkningen når de er opptatt av å gjøre andre ting, som for eksempel å forflytte seg, skriver de i en pressemelding.
 

– Historisk har VG hatt en naturlig tilstedeværelse i det offentlige rom gjennom hundretusener av butikkstativer med dagens ferske avis. Gjennom den digitale transformasjonen ønsker vi fortsatt å sikre oss denne synligheten videre, og da ikke bare gjennom de personlige mobilskjermene våre, men fortsatt også ute på gata der folk ferdes. Fra et merkevareperspektiv, er dette fortsatt like viktig for VG som tidligere, sier Christian Haneborg, kommersiell direktør i VG.

 

Spennende samarbeid.

 
For JCDecaux er VG en spennende kunde, forteller markedsdirektør Jo-Øystein Slinde.

 

– Studier viser at reklame- oppmerksomheten og reklameerindringen allerede er høy på våre digitale flater, men vi er sikre på at denne vil øke ytterligere når vi nå også vil vise godt redaksjonelt innhold, sier Jo-Øystein Slinde, markedsdirektør i JCDecaux.

 

– VG har satset tungt på videoinnhold, og har det siste året mottatt en rekke priser globalt for hvordan vi lager innhold tilpasset digitale flater. På JCDecaux sine skjermer vil det bli ferske nyheter som oppdateres jevnlig utover dagen, i tillegg til at vi også vil vise flere deler av VG-menyen, blant annet Rampelys og E24-nyheter. Vi er derfor svært entusiastiske for muligheten til å samarbeide med JCDecaux, som har en knallsterk distribusjon av skjermer i hele Norge, både i bybildet, på kjøpesentre, togstasjoner og på Gardermoen, avslutter Christian Haneborg i VG.

Kanskje du også liker…