Google Translate

Vårt medietilbud

T-bane/Trikk/Buss

Tog

Shopping

Gater & Torg

Spesialløsninger

Prisliste
Programmatisk
Innsikt

Produkter & Tjenester

Om oss

Selskapet

Kontakt

Ledig stilling

Aktuelt

| Personvernerklæring |
JCDecaux Logo

Om oss

JCDecaux er verdens største utendørsreklameselskap, med tilstedeværelse i mer enn 80 land på seks kontinenter

JCDecaux

Verdens største utendørsreklameselskap

80+ land

Over seks kontinenter

10 000+

Ansatte

960 000+

Reklameflater

JCDecaux

Om oss

Helt siden 1964 har JCDecaux bidratt til å forme bybildet i en rekke land verden over.  

Selskapets grunnlegger, Jean-Claude Decaux, bestemte seg for at reklame kunne løse et problem, fremfor å være et problem.  

Gjennom å tilby kommuner elegante og godt vedlikeholdte busskur, utelukkende finansiert gjennom reklame, ville man ikke bare gi et positivt tilskudd til kollektivtrafikken, men også bidra til å løse byers utfordring med vilkårlig og oftest ulovlig utplassering av reklameboards.     

I dag er JCDecaux verdens største utendørsreklameselskap, med tilstedeværelse i mer enn 80 land på seks kontinenter. 

For mer informasjon om JCDecaux, se våre globale hjemmesider.

Digital Leskur i Stavanger

En naturlig del av den norske hverdagen i 25 år

JCDecaux

25 år

I januar 2023 var det 25 år siden JCDecaux Norge ble startet. Selskapet begynte sin virksomhet uten at noen avtaler eller reklamekonsesjoner var på plass, men bortsett fra det var grunnideen for den norske virksomheten den samme som den var da morselskapet ble etablert 34 år tidligere i Frankrike.

I Norge har utviklingen siden starten i 1998 vært et eventyr. Vi har bygget sten for sten, og vi har klart å skape en lønnsom virksomhet for våre samarbeidspartnere, våre ansatte og våre franske eiere. I dag er vi til stede med produkter og reklameinstallasjoner i mer enn 30 norske byer og kommuner, og vi opererer reklameavtaler på mer enn 60 kjøpesentre og 45 togstasjoner.

Digital Leskur i Stavanger

Samfunns– og miljøansvar 

Kvalitet – Ærlighet – Åpenhet

JCDecaux

Samfunns– og miljøansvar

JCDecaux driver sin virksomhet i det offentlige rom. Dette stiller store krav til oss og våre underleverandører når det gjelder påvirkning på både det indre og ytre miljø. Fundamentet for alle våre aktiviteter, uansett hvilket marked vi opererer i, er et kontinuerlig fokus på HMS og det å sikre et godt og positivt arbeidsmiljø for våre medarbeidere. 

L

Les mer

JCDecaux

Samfunns- og Miljøansvar

Samtlige ansatte gjennomgår opplæring i, og forutsettes å følge, våre etiske retningslinjer (Code of Ethics). De samme kravene vi stiller til oss selv, kreves av våre underleverandører (Code of Conduct).  Prinsippene bak disse reglene er basert på JCDecaux` grunnleggende historiske verdier: Kvalitet – Ærlighet – Åpenhet. 

Digital utendørsreklame i Bogstadveien
Code of conduct
Digital utendørsreklame i Bogstadveien
Code of ethics

I motsetning til andre aktører i bransjen, benytter JCDecaux, med få unntak, egne ansatte i sitt arbeid med drift og vedlikehold. Vi har i en årrekke hatt tariffavtale med våre driftsansatte organisert i LO-forbundet Norsk Arbeidsmandsforbund. JCDecaux er medlem i Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. 

JCDecaux Norge ble i 2005 sertifisert i henhold til ISO 14001. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre miljøprestasjoner, og hovedprioriteringene er minimering av energikonsum, bruk av fornybar energi samt optimalisering av avfallshåndtering. Alt strømforbruk er kompensert gjennom kjøp av grønn strøm med opprinnelsesgaranti. Alt utslipp fra transporter, flyreiser og avfall kompenseres gjennom kjøp av FN-godkjente klimakvoter. 

Last ned JCDecaux bærekraftsrapport 2022

Last ned JCDecaux redegjørelse etter åpenhetsloven

Jobbe hos oss

JCDecaux

Jobbe hos oss

JCDecaux er en spennende, kreativ og – til dels – krevende arbeidsplass. Fra tid til annen har vi behov for å rekruttere nye, flinke folk.

Ledig stilling:
– Planner | Les mer
– Account Manager | Les mer