Google Translate

Vårt medietilbud

Gater & Torg

Shopping

Pendler

Priser

Viooh

Programmatisk

Innsikt

Kreative kampanjer

Produkter & Tjenester

Om oss

Selskapet

Kontakt

Ledig stilling

Aktuelt

| Personvernerklæring |
JCDecaux Logo

Programmatisk Utendørs

491 skjermer

4K Full Motion

32 kommuner

I hele Norge

130 mill impressions

Ukentlige Viewed Impressions (snitt)

Digitaliseringen har gjort oss raskere, mer fleksible
og enda mer treffsikre.

Antallet skjermer øker kraftig, og digitale reklameinstallasjoner blir stadig en viktigere del av vårt medietilbud. Vi har også mer kunnskap om publikumet vårt enn noen gang tidligere. For at annonsører skal kunne utnytte kunnskapen om publikumet og fleksibiliteten i det digitale, har vi tatt i bruk planleggingsverktøyet VIOOH Automation og knyttet oss til den globale SSP-en VIOOH Exchange. Dette gjør våre digitale flater tilgjengelige for programmatisk handel.

  

3
Viooh

Automation

Optimaliserer bruken av DOOH

Fleksibelt

Målrettet

Effektivt

VIOOH

Automation

Vårt planleggingsverktøy VIOOH Automation gjør det mulig for annonsører å skreddersy sin digitale annonsering. Med utgangspunkt i et budsjett, en målgruppe, et ønske om å nå spesielle geografiske områder, tid på døgnet eller ønsket reklametrykk på bestemte dager, vil VIOOH Automation alltid sette sammen den optimale kombinasjon av reklameflater for å bidra til å løse annonsørenes kommunikasjonsbehov.
Viooh

Exchange

Programmatisk kjøp av utendørs webinar

Fleksibelt

Målrettet

Effektivt

VIOOH

Exchange

VIOOH Exchange er en global SSP (Sales Side Platform) som JCDecaux bruker eksklusivt i Norge. Teknologien er utviklet for å optimalisere planlegging og kjøp av utendørsreklame programmatisk.

Gjennom det programmatiske varelageret til JCDecaux har man som annonsør mulighet til å sette sammen både merkevarebyggende- og salgsutløsende kampanjer. Distribusjonen muliggjør kampanjer som leverer både bred dekning og Impact i utvalgte områder.

 

Les mer i vår programmatiske Playbook: