verktøy for Nytt planleggings- VIOOH AUTOMATION digitale kampanjer
VIOOH AUTOMATION

Annonsører har forskjellige kommunikasjonsbehov. I vårt planleggingsverktøy VIOOH Automation kan du skreddersy annonseringen på våre digitale reklameinstallasjoner. Med utgangspunkt i et budsjett, en målgruppe, et kommunikasjonsmål, eller om du er opptatt av spesielle geografiske områder, tid på døgnet eller å justere reklametrykket på bestemte dager, vil VIOOH Automation alltid sette sammen en optimale kombinasjon av reklameflater basert på dine ønsker.

%
NASJONAL DEKNING
mill +
IMPRESSIONS PER UKE
FLATER

HVA?

VIOOH står for Viewed Impressions for Out of Home. VIOOH Automation er en plattform for fleksibel planlegging og kjøp av DOOH (Digital Out Of Home).

HVORFOR?

Med VIOOH Automation har vi en mye større fleksibilitet i varelageret vårt og kan enkelt tilby både store dekningskampanjer over tid og mer fleksible og strategiske kjøpsnære kampanjer, alt etter hva kunden måtte ønske.

HVORDAN?

Vi vet nå mer enn noen gang tidligere om hvor mange vi trefferhvem de er, når vi treffer og hvor vi treffer dem. Annonsører kan med utgangspunkt i sitt kommunikasjonsbehov bruke denne kunnskapen til å skreddersy sine kampanjer. VIOOH Automation sørger alltid for å sette sammen den mest effektive kombinasjonen av flater.

VÅR VALUTA ER VIEWED IMPRESSIONS

Digital utendørsreklame er en kraftfull mediekanal, men synlighetsstudier viser naturlig nok at ikke alle som passerer en skjerm faktisk ser reklamen som vises på den den. Vi trekker selvfølgelig fra denne andelen. Det vi sitter igjen med er Viewed Impressions – og det er disse eksponeringene vi selger til våre annonsører.

PRISENE I VIOOH AUTOMATION

 

Prisnivåene i VIOOH Automation har som utgangspunkt at de skal matche de nivåene annonsørene historisk er vant til å betale i vår kanal. Prisene er satt til kostnad per tusen (CPM). Våre ulike arenaer er inndelt i CPM-grupper, som videre justeres i VIOOH Automation etter bestemte faktorer.

ArenaerCPM

Pendler
Oslo S/Nationaltheatret S
Andre togstasjoner (ink. Gardermoen)


72
154
Shopping
Oslo City
Andre kjøpesentre (ink. Aker Brygge)

103
134
Gater & Torg
Aker Brygge
Stavanger

124
360
* Prisene tar utgangspunkt i kjøp på minimum 10 mill. Impressions og 16,7% SOT (Share of time).

Les mer om VIOOH på deres egne nettsider: www.viooh.com

 

Line Gustavsen

Spør Line

Har du noen spørsmål? Jeg svarer gjerne på det du lurer på.
Kontakt meg på 97047646 eller line.gustavsen@jcdecaux.com

KONTAKT


  • Gullhaugveien 7

  • jcd@jcdecaux.no

  • +47 23 00 75 00

[contact-form-7 id="11351" title="mikos Contact" html_name="mikos Contact]