Skikkelige store pupper for en veldig god sak.

  • okt 9th, 2019

Hver dag rammes ni kvinner av brystkreft. Dette er en sak det ikke kan bli snakket nok om. Derfor har vi laget et iøynefallende landemerke på Aker Brygge for å øke oppmerksomheten. Norges største pupper strutter med all sin prakt på toppen av leskuret.

Dristig valg
-Vi er fullstendig klar over at dette er utradisjonelt, men vi er avhengig av å bryte lydmuren, sier Spesialrådgiver Sissel Øvervold i Kreftforeningen. Samtidig var det viktig for oss å gjøre dette på en verdig måte uten å tråkke noen på tærne. Vi er meget godt fornøyd med resultatet, avslutter hun. Kampanjen er gjort i samarbeid med Kreftforeningen, Wavemaker og Kitchen reklamebyrå.

Mye snakk
-Det har selvsagt vært mye humor på kontoret rundt denne jobben, men vi opplever også at det har vært det for publikum, sier Stian Stark Husby i JCDecaux. Men det er nettopp dette vi (Utendørs) er flinke til – kickstarte viral spredning – noe vi ser denne gangen også. Casevideoen ser ut til å sette nye rekorder på deres egen Facebooks-side, noe som selvfølgelig er veldig gledelig, avslutter han.

 

 

KONTAKT


  • Gullhaugveien 7

  • jcd@jcdecaux.no

  • +47 23 00 75 00

[contact-form-7 id="11351" title="mikos Contact" html_name="mikos Contact]