Google Translate

Vårt medietilbud

T-bane/Trikk/Buss

Tog

Shopping

Gater & Torg

Spesialløsninger

Prisliste
Programmatisk
Innsikt

Produkter & Tjenester

Om oss

Selskapet

Kontakt

Ledig stilling

Aktuelt

| Personvernerklæring |
JCDecaux Logo

JCDecaux

Priser 2024

Se forklaring av Viewed impressions i videoen over

Tekniske spesifikasjoner finner du her:

JCDecaux har i løpet av de to siste årene innført publikumspriser på nær hele vårt digitale og klassiske varelager (Oslo Backlite og Eurosize).


Annonsører kjøper et definert publikum og JCDecaux leverer reklameflater/visninger som på best mulig måte leverer dette publikummet.

Hele prosessen håndteres svært effektivt i vårt publikumsbaserte salgs- og planleggingsverktøy VIOOH (Viewed Impressions Out Of Home) www.VIOOH.com

VIOOH gir annonsører mulighet til å skreddersy sin annonsering. Med utgangspunkt i et budsjett, en målgruppe, et ønske om spesielle geografiske områder, tid på døgnet eller reklametrykk på bestemte dager, vil VIOOH alltid sette sammen en best mulig kombinasjon av reklameflater for å løse annonsørenes kommunikasjonsbehov.

Vårt varelager kan kjøpes direkte via vår Salgs-/ og Planneravdeling, eller Programmatisk via annonsørens prefererte DSP. Vi tilbyr også Managed Service for kunder som ikke har egen DSP for programmatiske kjøp, eller som av andre grunner ønsker denne tjenesten levert fra JCDecaux.