besøkte bygg Norges mest OSLO S
OSLO S

Oslo Sentralstasjon er Norges mest besøkte bygg. Ved å annonsere på Oslo S treffer du i tillegg til Oslofolk, besøkende fra hele Østlandet som pendler til Oslo hver dag.

BESØKENDE I UKEN
PASSERER DIGITAL PREMIUM I UKEN
%
VENTER PÅ STASJONEN I MER ENN 30 MIN

VISSTE DU AT

Oslo S er også et knutepunkt for tilreisende til Operaen og Barcode. Det er en stasjon i utvikling som tiltrekker seg flere enn bare reisende, med Østbanehallen for både shopping og spisesteder. Oslo S har også Norges desidert mest besøkte dagligvarebutikk, Coop Prix Postgirobygget, med inngang rett ved siden av vår digitale Premium-skjerm. Stasjonen er ikke bare tilknyttet Oslo City, men også Byporten, Norges mest besøkte kjøpesenter.

1

ESCALATOR IMPACT

Dette er den travleste delen av Oslo S, hele 35 prosent av de besøkende kommer inn fra denne siden. I dette området har man virkelig mulighet til å fange folks oppmerksomhet. I tillegg til den store premiumskjermen, som er synlig fra alle innganger til stasjonen i denne delen, har vi skjermer hengende ned fra taket utenfor Narvesen og skjermer langs rulletrappen opp fra T-banen, i tillegg til at merkevaren din kan tapetsere veggene opp fra taxi og T-banen.

SE PRODUKT
2

TUBE IMPACT

Ved å tapetsere tubene ned til perrongene når man mange, i tillegg til at man treffer de når de har tid. Spesielt i vintermånedene tilbringer folk mye tid i tubene mens de venter. I tillegg kan budskapet bringes videre til bærerne på perrongene, slik at annonsebudskapet er det siste de ser før de setter seg ned på toget med mobilen i hånda. Vi vet også at utendørs er den offline-kanalen som konverterer best gjennom mobilen, så her kan du virkelig styrke kampanjeeffekten.

SE PRODUKT
3

ENTRANCE IMPACT

Dette er hovedinngnangen til Oslo S. I tillegg til togreisende trekker denne inngangen mye folk til butikker som Vinmonopolet som ligger her. Hovedinngangen er inngangen tilknyttet Karl Johan, Jernbanetorget, Øvre Torg, hoteller og restauranter.

SE CASE

KONTAKT


  • Gullhaugveien 7

  • jcd@jcdecaux.no

  • +47 23 00 75 00

[contact-form-7 id="11351" title="mikos Contact" html_name="mikos Contact]