besøkte bygg Norges mest OSLO S
OSLO S

Oslo Sentralstasjon er Norges mest besøkte bygg. Ved å annonsere på Oslo S treffer du i tillegg til Oslofolk, besøkende fra hele Østlandet som pendler til Oslo hver dag.

BESØKENDE I UKEN
PASSERER DIGITAL PREMIUM I UKEN
%
VENTER PÅ STASJONEN I MER ENN 30 MIN

VISSTE DU AT

Oslo S er også et knutepunkt for tilreisende til Operaen og Barcode. Det er en stasjon i utvikling som tiltrekker seg flere enn bare reisende, med Østbanehallen for både shopping og spisesteder. Oslo S har også Norges desidert mest besøkte dagligvarebutikk, Coop Prix Postgirobygget, med inngang rett ved siden av vår digitale Premium-skjerm. Stasjonen er ikke bare tilknyttet Oslo City, men også Byporten, Norges mest besøkte kjøpesenter.

1

ESCALATOR IMPACT

Dette er den travleste delen av Oslo S, hele 35 prosent av de besøkende kommer inn fra denne siden. I dette området har man virkelig mulighet til å fange folks oppmerksomhet. I tillegg til den store premiumskjermen, som er synlig fra alle innganger til stasjonen i denne delen, har vi skjermer hengende ned fra taket utenfor Narvesen og skjermer langs rulletrappen opp fra T-banen, i tillegg til at merkevaren din kan tapetsere veggene opp fra taxi og T-banen.

SE PRODUKT
2

TUBE IMPACT

Ved å tapetsere tubene ned til perrongene når man mange, i tillegg til at man treffer de når de har tid. Spesielt i vintermånedene tilbringer folk mye tid i tubene mens de venter. I tillegg kan budskapet bringes videre til bærerne på perrongene, slik at annonsebudskapet er det siste de ser før de setter seg ned på toget med mobilen i hånda. Vi vet også at utendørs er den offline-kanalen som konverterer best gjennom mobilen, så her kan du virkelig styrke kampanjeeffekten.

SE PRODUKT
3

ENTRANCE IMPACT

Dette er hovedinngnangen til Oslo S. I tillegg til togreisende trekker denne inngangen mye folk til butikker som Vinmonopolet som ligger her. Hovedinngangen er inngangen tilknyttet Karl Johan, Jernbanetorget, Øvre Torg, hoteller og restauranter.

SE CASE
Hanne Hafstad

Spør Hanne

Har du noen spørsmål? Jeg svarer gjerne på det du lurer på. Kontakt meg på 98692328 eller hanne.hafstad@JCDecaux.com

KONTAKT


  • Gullhaugveien 7

  • jcd@jcdecaux.no

  • +47 23 00 75 00Send
Send