Nedfryst kampanje

  • feb 18th, 2019

Rekvisitter fra Amundsenfilmen har blitt fryst ned i isblokker. Fem gigantiske blokker har blitt satt på et isflak i byen og i den ene er det skjermer som viser promoklipp. Hver blokk er laget av 1 400 liter vann og alle blokkene er belyst, noe som gir installasjonen en magisk følelse.

Strekker seg kreativt
– Vi har alltid et ønske om å lage nye ting og strekke oss langt for kundene våre. En ting er å fryse ned truger, ski og luftskip, men det å få skjermer som avgir varme inni en isblokk har vært både spennende og risikabelt, sier Innovateansvarlig Stian Stark Husby i JCDecaux. Men! Når vi nå ser responsen fra publikum og hvor nysgjerrige de er, er det verdt alle timene med planlegging og bekymringer. Vi er superhappy med sluttresultatet, avslutter han.

-Vi har et ønske om å forsøke nye ting og gjøre utendørsløsninger som gir en ekstra innvirkning og som kan spre seg ut over utendørsformatet, sier Katrine Aamodt i SF Studios. Denne løsningen var ikke gjort i denne skalaen i Norge før og ikke for noen film. Vi ser slike løsninger skaper oppmerksomhet og synes det er både gøy og spennende å få være med å gjøre dette, avslutter hun.

Lang prosess.
For å få isen klar ble vannet først kokt. Deretter ble det sakte fryst ned i støpeformer. I tillegg må det hele tiden være bevegelse i vannet for å oppnå ønsket resultat. Det er m.a.o. en svært nøysom prosess. Sluttresultatet kan du nå se foran hovedinngangen på Oslo S. Men vær rask, isen smelter.

 

KONTAKT


  • Gullhaugveien 7

  • jcd@jcdecaux.no

  • +47 23 00 75 00

[contact-form-7 id="11351" title="mikos Contact" html_name="mikos Contact]