Google Translate

Vårt medietilbud

Gater & Torg

Shopping

Pendler

Priser

Viooh

Programmatisk

Innsikt

Kreative kampanjer

Produkter & Tjenester

Om oss

Selskapet

Kontakt

Ledig stilling

Aktuelt

| Personvernerklæring |
JCDecaux Logo

Heatmap

JCDecaux tilbyr alle annonsører å teste sin kampanje gjennom Heatmap. Dette er et avansert algoritme-verktøy med bildebehandlingsfunksjoner for å estimere ytelsen til det kreative innholdet i din kampanje.

JCDecaux er verdens største utendørsreklameselskapVi tilbyr både klassisk- og digital utendørsreklame som hver eneste dag kommuniserer svært effektivt med en stor andel av Norges befolkning 

Leskur

Toaletter

Bysykler

Informasjonssystemer

Øvrige møbler

JCDecaux digitalt leskur i Stavanger
JCDecaux

Gatemøbler

JCDecaux har reklamefinansiert gatemøbler siden midten av 60-tallet. Vi samarbeider med verdens fremste arkitekter og designere. I dag tilbyr vi ulike design og produkter innen flere kategorier.

L

Les mer

Automation

Optimaliserer bruken av DOOH

Fleksibelt

Målrettet

Effektivt

HEATMAP

Funksjonaliteter

Vårt planleggingsverktøy VIOOH Automation gjør det mulig for annonsører å skreddersy sin digitale annonsering. Med utgangspunkt i et budsjett, en målgruppe, et ønske om å nå spesielle geografiske områder, tid på døgnet eller ønsket reklametrykk på bestemte dager, vil VIOOH Automation alltid sette sammen den optimale kombinasjon av reklameflater for å bidra til å løse annonsørenes kommunikasjonsbehov.
Viooh

Exchange

Programmatisk kjøp av utendørs

Fleksibelt

Målrettet

Effektivt

VIOOH

Exchange

VIOOH Exchange er en global SSP (Sales Side Platform) som JCDecaux bruker eksklusivt i Norge. Teknologien er utviklet for å optimalisere planlegging og kjøp av utendørsreklame programmatisk.

Gjennom det programmatiske varelageret til JCDecaux har man som annonsør mulighet til å sette sammen både merkevarebyggende- og salgsutløsende kampanjer. Distribusjonen muliggjør kampanjer som leverer både bred dekning og Impact i utvalgte områder.

 

Les mer i vår programmatiske Playbook: