møtested i Et populært AKER BRYGGE Oslo sentrum
AKER BRYGGE

Aker Brygge er et svært populært område i Oslo sentrum, med shopping, barer, spisesteder og kulturinstitusjoner. Flere store selskaper har også sine kontorer der, noe som gjør Aker Brygge til en eksklusiv arena for annonsører.

BESØKENDE I UKEN
MIN
SNITT BESØKSTID
,6 MILL
BESØKENDE PER MND MAI-AUG

VISSTE DU AT

Hele 93 prosent av de som oppholder seg på Aker Brygge besøker Stranden, et område hvor man garantert er eksponert for en av våre reklameflater. Aker Brygge er også ifølge Strava Heatmaps et populært sted å legge joggeturen. Vi vet at de som ferdes på Aker Brygge er vanskelig å nå gjennom tradisjonelle mediekanaler som f.eks. TV. Dette er urbane mennesker på farten som er opptatt av å være litt i forkant. Over 40 prosent av de som shopper på Aker Brygge kommer fra Oslo vest, ofte mennesker med god økonomi som ikke nøler med å bruke penger på seg selv.

AKER BRYGGE

40% av de som oppholder seg i dette området er enten beboere eller ansatte. Aker Brygge utmerker seg som et området som tiltrekker seg unge målgrupper hvor hele 26% av de som shopper på Aker Brygge er mellom 20 og 29 år.

SERIEANTALLSOVVISNING
Digitalt32100%1 uke

KR 1 800 000

KONTAKT


  • Gullhaugveien 7

  • jcd@jcdecaux.no

  • +47 23 00 75 00

[contact-form-7 id="11351" title="mikos Contact" html_name="mikos Contact]