10 kreative sommerkampanjer vi elsker

  • apr 22nd, 2021

Sommeren er utendørstid og utendørsreklame byr på mange kreative og sjarmerende muligheter. Her har vi samlet 10 kreative sommerfavoritter.

1.

Mange omtalte dette som “årets mest kontroversielle utendørsløsning” i 2014. Enkelte mente også at innholdet var litt “på kanten.” Se innslaget på NRK.  Uansett! Dette er kreativt, underholdende og oppmerksomhetsskapende.


2.

Vil du ha en kald  brus? Da må du jobbe for det. Frys ned produktet ditt i isblokker og sett dette frem på en varm sommerdag. Engasjerende og kanskje litt frustrerende. Men! Man må yte for å nyte.


3.

Sommer er badetid, og for mange er det saltvann som gjelder. Mange er også glade i å skylle av seg saltvannet og Sprite bygget derfor denne dusjen på stranden.

 


4.

Is og sommer hører sammen. Når temperaturen ble høy nok åpnet luken seg automatisk. Da var det bare å plukke et beger og få gratis McFlurry på McDonalds.

 


5.

Skal det være en kopp grønn te? Lipton presenterte dette både fint og kreativt.


6.

Sommertid er strandtid og noen er glade i å bygge sandslott. Noen legger lista høyt for konkurrerende småbarnsforeldre, slik som CAT gjorde her på en strand i Brasil.

 


7.

Ta et pledd- og kos deg i parken. Fruits and Wine-butikken i denne franske byen brukte pledd som kreativ løsning, og oppfordret folk til ta et med seg før de gikk i parken.

 


8.

Det skal finnes en is for alle. Kolonihagen-isen dro dette litt lenger enn de fleste. “Passer perfekt for deg som er litt stutt i beina og lang i magen.” Klart det er morsomt med tivolispeil.

 


9.

Dynamiske reklameløsninger gjør ofte reklamen mer relevant og fører gjerne til økt oppmerksomhet. Boxershorts-merket Bonds tok relevans til et nytt nivå da de på en morsom måte visualiserte konsekvenser av temperatursvingninger.

 


10.

De aller fleste drømmer om å reise, spesielt i disse dager. Noen drømmer mer enn andre, og få har visualisert dette mer kreativt enn Fiji Travel.

KONTAKT


  • Gullhaugveien 7

  • jcd@jcdecaux.no

  • +47 23 00 75 00

[contact-form-7 id="11351" title="mikos Contact" html_name="mikos Contact]