Markedsplass Østbanehallen – Innendørs

Nyoppussede Østbanehallen (Ø) har blitt et av byens mest attraktive bygg. Ikke bare er det sentralt og benyttes av mange pendlere, men det er også blitt et bygg hvor man kommer for å spise, ta en kaffe og tilbringe tiden mens man venter på toget. Bygget har bevart mye av den originale arkitekturen, som kobberlister og søyler, men har også fått nye detaljer som vannspeil, eksotiske trær fra Amazonas og en vegg med skjermer som gir et spennende fargespill.

Markedsplassene inne på Ø er sentralt plassert ved trappene til Oslo S. Markedsplassen skal kun benyttes til opplevelsesbasert reklameaktiviteter.

JCDecaux Innovate kan bistå med teknisk produksjon, ideer, samt gjennomføring av aktiviteter.

Detaljer:

Plassering: Østbanehallen v/rulletrapp
Størrelse: 25 kvm
Ankomst: Fri – Kommer og går som dere ønsker
Tilgang til strøm: Ja
Lagerplass: Nei
Varemottak: Ja
Toalett/stellerom: Mot avgift
Wi-Fi: Ja
Lyd/høyttalere: Nei – Ikke tillatt
Parkering: Ja, mot avgift
Filming/foto: Ja. Krever tillatelse
Tillatelse: Ja. Det må til enhver tid kunne vises. Utstedes av JCDecaux.

Pris 1 uke: 118 000

Kart

kart østbanehallen

Rutine før montering

Denne rutinen skal følges av samtlige ved aktiviteter på Oslo S.

  • Vaktsentralen skal informeres 5 min før ankomst. Ring 800 41 777. Oppgi hvor du kommer i fra, hvor mange dere er og hva dere skal sette opp og hva slags aktivitet dere skal ha.
  • Varelevering er tillatt med innkjøring på plassen, men ikke for parkering. Parkering må finnes sted i P-hus eller andre steder i nærheten.
  • Aktiviteten må ikke forhindre naturlige folkestrømmer. La det være godt med passasje på alle kanter.
  • Nødetater må ha tilgang til Østbanehallen ved en eventuell nødsituasjon. Brannbiler krever minimum 5 meter “bilvei” inn til byggene. Sørg for at dette er tilgjengelig.
  • Godkjent standleie-sertifikat skal medbringes. Dette utstedes av JCDecaux i forkant og kunde er selv ansvarlig for å ha dette med.