Markedsplass på øvre torg – Oslo S

Området på øvre torg, ved hovedinngangen til Oslo Sentralstasjon, er spesielt godt egnet til opplevelsesbasert reklameaktivitet.

Det er kun kreativiteten som setter begrensninger for hvilke stunt eller aktiviteter man som annonsør kan gjennomføre. Det eneste kravet vi stiller, er at det skal engasjere og tilby publikum en opplevelse.

Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget er Norges største kollektivknutepunkt. Oslo S alene har mer enn 130 000 besøk pr. dag.

Hver eneste dag fylles øvre torg av reisende og forbipasserende, og er derfor spesielt godt egnet til å kommunisere med potensielle kunder på en engasjerende måte.

JCDecaux Innovate bistår gjerne med teknisk produksjon og ideer til gjennomføring.

For flere cases se showcasesiden vår.

Detaljer:

Plassering: Oslo Sentralstasjon øvre torg
Størrelse: 5 x 10 meter
Ankomst: Fri – Kommer og går som dere ønsker
Tilgang til strøm: Ja
Lagerplass: Nei
Varemottak: Ja
Toalett/stellerom: Mot avgift
Wi-Fi: Nei
Lyd/høyttalere: Ja. Krever tillatelse
Parkering: Ja, mot avgift
Filming/foto: Ja. Krever tillatelse
Tillatelse: Ja. Det må til enhver tid kunne vises. Utstedes av JCDecaux.

Pris 1 uke: 235 000

Kart

Kart

Rutine før montering

Denne rutinen skal følges av samtlige ved aktiviteter på Oslo S.

  • Vaktsentralen skal informeres 5 min før ankomst. Ring 800 41 777. Oppgi hvor du kommer i fra, hvor mange dere er og hva dere skal sette opp og hva slags aktivitet dere skal ha.
  • Varelevering er tillatt med innkjøring på plassen, men ikke for parkering. Parkering må finnes sted i P-hus eller andre steder i nærheten.
  • Godkjent standleie-sertifikat skal medbringes. Dette utstedes av JCDecaux i forkant og kunde er selv ansvarlig for å ha dette med.