Klassisk

Vi når frem til hele Norge

Klassisk utendørsreklame er en av de viktigste og mest tradisjonstunge kanalene på det norske mediemarkedet. Viktig for annonsører, fordi kanalen evner å kommunisere behagelig og bredt til attraktive målgrupper – unge mennesker og familier i landets mest befolkningstette områder. Viktig for forbrukere, fordi de stoler på og lytter til kommunikasjonen som kommer fra de klassiske flatene. Utendørsreklame er med andre ord viktig, fordi den er en naturlig del av folks hverdag.

Våre klassiske reklameflater utgjør selve ryggraden i vår virksomhet, og vi steller pent med flatene våre. Vi kompromisser aldri med kvalitet. Våre installasjoner skal alltid være rene og pene og plasseringene er alltid de beste. De står stolt der folk ferdes og oppholder seg – der norske annonsører ønsker å være tilstede med sine budskap.

53%

Nasjonal dekning

100mill

Bruttoeksponeringer pr. uke

46

Kommuner

4 000

Flater

Hvorfor utendørs?

Annonsører velger utendørs på grunn av egenskaper som er helt avgjørende i mediestrategien. I 2015 hadde 81% av alle vinnere i Cannes Lions utendørsreklame som en del av mediemixen.

En naturlig del av folks hverdag
Utendørsreklame er en naturlig del av folks hverdag og treffer attraktive målgrupper effektivt og til andre tider på døgnet enn andre mediekanaler. Publikum kan ikke skru av utendørsreklame, og undersøkelser viser at de responderer oftere på inntrykk fra vår kanal enn de gjør når de ser eller hører kommersielle budskap på plattformbaserte kanaler.

Utendørs gir kampanjene det lille ekstra
Våre flater får produkter og annonsøren til å skinne litt ekstra. Det er trykk i utendørsannonsering og gode kreative løsninger skaper «fame». Utendørs blir ofte brukt som en kick-starter på viral spredning.

Utendørs bygger merkevarer
Norske annonsører viser stadig økt forståelse for viktigheten av å bygge merkevare. Dette gjør man best ved å skape forventninger og gi gode opplevelser. Medienes rolle ligger i å skape forventninger, og få om noen gjør dette bedre en klassisk utendørsannonsering. Våre flater kommuniserer bredt med høy frekvens, og er med andre ord et av de viktigste redskapene i annonsørens verktøykasse når målet er lange og gode relasjoner med kundene.

Kanalen som kan gjøre både og

Det er ikke bare brandingkampanjer som fungerer godt i utendørskanalen.
Reklame-mogulen Sir John Hegartys deler sine tanker om utendørs i videoen under.

Stadig økende publikum

Befolkningsveksten i Norge er relativt sett den største i Europa. 85% av denne veksten skjer i, og i nærheten av, de største byene – der vi er med våre reklamebærere. Enten på gatemøbler i selve bybildet, på kjøpesentre, på togstasjonen – ofte på alle eller flere arenaer i samme by. Publikumstilveksten til vår reklamekanal er med andre ord svært omfattende, og vi i JCDecaux legger stor prestisje i å tilby høy kvalitet på så vel lokasjoner, design og vedlikeholdskonsept.

Produkter

ANTALLDISTRIBUSJONVisning

PRIS

Storby Roadside48020 kommuner1 uke

1 317 000

Oslo Roadside100Oslo1 uke

368 000

Rogaland Roadside160Rogaland1 uke

394 000

Stavanger Roadside75Stavanger1 uke

207 000

City Backlite32Oslo1 uke

285 000

Aker Brygge14Aker Brygge1 uke

120 000

Aker Brygge Premium1Aker Brygge6 uker

650 000

Digital Aker Brygge7Aker Brygge1 uke

150 000

Digital XXL Bogstadveien1Bogstadveien, Oslo1 uke

650 000

Enkeltflater1 – 5Etter avtale1 uke

6 900 pr flate

6 – 19Etter avtale1 uke

6 400 pr flate

20 – 49Etter avtale1 uke

5 400 pr flate

50+Etter avtale1 uke

4 300 pr flate