Finn_innovate-akerbrygge-(1)_low_res

Banksy Spin-off av Finn.no

Kunsthistorie ble skrevet da Banksy’ kunstverk  Girl With A Balloon ble solgt på auksjon for 860 000 £. I det  auksjonshammeren gikk i bordet selvdestruerte bildet seg til publikums store overraskelse. Banksy selv hadde installert en makuleringsmaskin inne i rammen og et nytt kunstverk ble til –Love is in the Bin.

Slike hendelser går ikke upåkt hen for merkevarer og Finn.no var tidlig ute med sin spin-off av hendelsen. Med gullramme og “makulert” plakat ble denne kreative løsningen montert på Aker Brygge og i gågata på Lillestrøm. Bildene har gått viralt og har ikke bare satt rekorder på Finn.no’ SoMe-kontoer, men også blitt plukket opp av flere internasjonale blogger. Ler mer her og her.

I følge auksjonssenteret Sotheby’s  kunstverket (til Banksy) nå doblet seg i verdi.

Finn_innovate-lillestrøm-(1)_-10102018 Finn_innovate-akerbrygge-(1)_low_res

Banksy shred

Se video av det originale stuntet her:

View this post on Instagram

Selges til høystbydende!

A post shared by FINN.no (@finn_no) on