Stillingsannonse-1000x350

Stilling ledig: Account Manager

JCDecaux er verdens største utendørsreklameselskap og har de siste 20 årene bygget en ledende posisjon på det norske markedet. Vi har fokusert på kvalitet, kundeopplevelse og kompetanse og er stolte av å tilby et stabilt, kunnskapsrikt og – ikke minst – morsomt arbeidsmiljø.

Utendørsreklame er vekstvinneren i mediemarkedet for andre året på rad. Store investeringer og produktutvikling i nye digitale flater er noen av de viktigste årsakene til veksten. JCDecaux leder an denne utviklingen, både i Norge og internasjonalt. I Norge har vi reklameflater over hele landet og kontorer i Stavanger og Oslo. Totalt er det ca. 80 ansatte i selskapet.

Banner-web-(01-2)

Arbeidsoppgaver
Som Account Manager er du ansvarlig for å forvalte egen kundeportefølje. Her vil bearbeidingen av kundeporteføljen skje via ledende medie-/reklamebyråer, samt direkte mot store nasjonale og regionale annonsører. Stillingen innebærer salg av medieplass på alle våre kommunikasjonsflater.

Kvalifikasjoner
Du er gjerne nyutdannet innen salg og markedsføring, eller har en periode bak deg i andre mediesalgsavdelinger. Det er viktig at du har gode kommunikasjonsevner, logisk sans og, ikke minst, en offensiv tilnærming til salgsyrket. Vi ser etter en person som har lyst og drivkraft til å bli vår nye bidragsyter. Du har et genuint ønske om å gjøre en god jobb, ikke bare for din personlige utvikling, men også sammen med nye kollegaer.

Du er en person som er:

  • Strukturert, ekspeditt og serviceorientert
  • Initiativrik, både sosialt og profesjonelt
  • God til å samarbeide, men også ansvarsbevisst i selvstendig arbeid
  • Setter kvalitet høyt i ditt arbeid

Vi tilbyr:

  • Et ungt, sosialt og engasjerende miljø
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • God opplæring
  • Dyktige kollegaer som tar deg imot med åpne armer
  • Konkurransedyktige betingelser og med gode pensjons- og forsikringsordninger

Arbeidssted er i Nydalen i Oslo, og spørsmål vedrørende stillingen kan rettes på mail til Kristian Hødnebø, eller på telefon 922 61 755.

Søknadsfrist: 11 februar.

Søknad sendes til: rekruttering@jcdecaux.com