Stilling ledig Skjermer OSL (06) JCDecaux

Ledig stilling: Planner

JCDecaux er verdens største utendørsreklameselskap, og har de siste 19 årene bygget en ledende posisjon på det norske markedet. Vi har fokusert på kvalitet, kundeopplevelse og kompetanse, og er stolte av å tilby et stabilt, kunnskapsrikt og ikke minst morsomt og variert arbeidsmiljø. Vi har reklameflater over hele landet og kontorer i Stavanger og Oslo. Totalt er det ca. 80 ansatte i selskapet.

Utendørsreklame er en vekstvinner i mediemarkedet og vi jobber med Norges sterkeste merkevarer. Utendørsreklame retter seg mot folk i farta og skal skape oppmerksomhet, respons og nysgjerrighet.

Grunnet en fødselspermisjon søker vi en Planner til vår salgsavdeling.

Arbeidsoppgaver:
Som Planner inngår du i et team som består av fem personer. Teamet er en del av salg- og markedsavdelingen hvor det er et tett samarbeid i et ungt og energisk miljø. Teamet har ansvar for oppfølging av alle kampanjer og styring av mediakapasiteten til enhver tid. Herunder inngår registrering og kontraktshåndtering av alle salg, koordinering av digitale kampanjer, oppfølging av reklamemateriell, rapportering med mer.

Kvalifikasjoner:
Du er gjerne nyutdannet innen markedsføring, eller har en kort periode bak deg i lignende bransje og/eller i andre mediesalgsavdelinger. Det er viktig at du har gode kommunikasjonsevner, logisk sans og evner til å sette deg raskt inn i nye systemer og programmer.
Vi ser etter en person som har lyst og drivkraft til å bli vår nye bidragsyter. Du har et genuint ønske om å gjøre en god jobb, ikke bare for din personlige utvikling, men også sammen med nye kollegaer.

Du er en person som er:

  • Strukturert, ekspeditt og serviceorientert
  • Initiativrik både sosialt og profesjonelt
  • God til å samarbeide, men også ansvarsbevisst i selvstendig arbeid
  • Setter kvalitet høyt

Vi tilbyr:

  • Et ungt, sosialt og engasjerende miljø
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • God opplæring
  • Dyktige kollegaer som tar deg imot med åpne armer
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger

Stillingen har oppstart så snart som mulig. Arbeidssted er i Nydalen i Oslo og spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Marthe Hamarheim – 95 27 36 24 / Marthe.Hamarheim@JCDecaux.com  eller Ina Cervin – 47 08 35 87 / Ina.Cervin@JCDecaux.com.

 

Søknad sendes til Lena Hellesvik – lena.hellesvik@jcdecaux.com

Stillingen er et ett års vikariat, med muligheter for fast ansettelse.

Tiltredelse: Snarest