Hanne-AB

Henter Hanne tilbake

JCDecaux satser og henter tilbake Hanne Hafstad. Etter to år hos MTG og en snartur innom Egmont har Hanne Hafstad funnet veien tilbake til JCDecaux.

– I perioden 2004 til 2014 var Hanne en av de viktigste våpendragerne i JCDecaux. Hun jobbet med toneangivende kunder, og var en av de aller dyktigste med tanke på å utfordre og videreutvikle mediekanalen vår, sier salgsdirektør i JCDecaux, Torgeir Johannessen. Norske annonsører etterspør produktene våre oftere enn noen gang tidligere, og gjensynsgleden med en av de beste i businessen er derfor spesielt stor, fortsetter Johannessen.

Lengtet “hjem”.
– Det var en tøff avgjørelse jeg tok for to år siden, og jeg hadde en veldig fin tid hos MTG. Jeg lærte også masse under min korte periode hos Egmont, men må vel være så ærlig å si at jeg alltid har lengtet litt «hjem». Da muligheten bød seg var det helt umulig for meg å ikke gripe den, sier Hanne Hafstad.

En kanal i sterk vekst.
– Utendørs som kanal, og JCDecaux som selskap, utvikler seg veldig spennende om dagen. Vi opplever stor pågang fra folk som vil samarbeide med oss og folk som vil jobbe for oss. Vi kommer til å ansette flere nye og kanskje litt utradisjonelle mennesker i tiden fremover, men i førsteomgang er jeg utrolig glad for å ha Hanne tilbake, avslutter salgsdirektør, Torgeir Johannessen.