AD_Designer søkes snarest

Ledig stilling: AD/designer med webkompetanse

Markedsavdeling har ansvar for merkevaren JCDecaux og hvordan selskapet fremstår på alle plattformer. Vi har i tillegg et overordnet fokus på å dokumentere våre kommunikasjonsegenskaper.

Vi designer og drifter hjemmesiden, produserer salgs- og markedsmateriell og vi er den kreative drivkraften i mediekanalen utendørs. Vi gjør mange jobber for våre kunder, som for eksempel konseptutvikling og visualisering av ideer.

Vi søker en AD/designer som sammen med markedsavdelingen vil ivareta og videreutvikle JCDecaux’ visuelle profil og merkevare. Vi ser etter deg som er en visuell kreatør med webkompetanse og noen års erfaring. Du liker å jobbe i skjæringspunktet mellom kreasjon og forretningsutvikling, som vet at den ene delen av faget ikke utelukker den andre. Du vil delta i arbeidet med å administrere og designe JCDecaux’ hjemmeside, konseptutvikle og visualisere ideer for kunder (digitalt og print) samt hjelpe vår salgsavdeling med produksjon av salgs- og markedsmateriell.
Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse innenfor relevante studier
 • Rikelig med relevant erfaring
 • Erfaring med kundekontakt
 • Prosjektledererfaring
 • Superbruker i Photoshop, InDesign og Illustrator
 • Meget god i After Effects
 • Det er en stor fordel med erfaring i WordPress
 • Det er fordel med fotoerfaring

Vi ser etter deg som

 • Er selvdreven og trives med et høyt tempo
 • Har kommersiell forståelse av design
 • Er rask på labben
 • Er god på konseptutvikling
 • Forstår hvordan utendørsreklame fungerer
 • Er positiv og trives i et hektisk og dynamisk miljø

Vi tilbyr

 • Et ungt, sosialt og engasjerende miljø
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver

Utendørsreklame er en vekstvinner i mediemarkedet og vi jobber med Norges sterkeste merkevarer. Utendørsreklame retter seg mot folk i farta og skal skape oppmerksomhet, respons og nysgjerrighet. Arbeidet ditt vil bli vesentlig i både innsalgsarbeidet og for resultatet av våre kunders aktiviteter.

Fulltidsstilling med oppstart så snart som mulig. Arbeidssted er Nydalen i Oslo og spørsmål om stillingen kan rettes til Jo-Øystein Slinde.

JCDecaux er verdens største utendørsreklameselskap, og har de siste 19 årene bygget en ledende posisjon på det norske markedet. Vi har fokusert på kvalitet, kundeopplevelse og kompetanse, og er stolte av å tilby et stabilt, kunnskapsrikt og ikke minst morsomt og variert arbeidsmiljø. Vi har reklameflater over hele landet og kontorer i Stavanger og Oslo. Totalt er det ca. 80 ansatte i selskapet.

Søknadsfrist: 27. oktober

Send søknad til Jo-Oystein.Slinde@jcdecaux.com