DAP Gardermoen JCDecaux

Nye digitale flater på Gardermoen Stasjon Flytogterminalen

Etter omfattende ombygginger sto den nye togstasjonen på Oslo Lufthavn – Gardermoen stasjon Flytogterminalen – ferdig våren 2017.

Etter den tid har JCDecaux jobbet tett med Flytoget for å finne de mest effektive kommunikasjonsflatene rettet mot et stadig voksende togpublikum. Etableringen av de nye digitale flatene startet i sommer. Og nå står seks store skjermer, strategisk plassert, klare til å kommunisere med alle som enten ankommer eller forlater flyplassen med tog.

Økende publikum.
Den nye togstasjonen ligger sentralt på den nye flyplassen, mellom ny og gammel ankomst- og avgangshall, slik at gangavstanden blir kort for togpassasjerene. Hver uke benytter omlag 188 000 reisende Gardermoen Stasjon Flytogterminalen. Årlig blir dette 9,8 mill. reisende, noe som gjør Gardermoen til den tredje største togstasjonen i Norge. Kun slått av Oslo Sentralstasjon og Nationaltheatret. I tillegg til å treffe alle togreisende, vil skjermene også kommunisere med en stor andel av reisende som forflytter seg inne på selve flyplassen.

Se vår arenapresentasjon om Flytoget her for mer informasjon om målgruppen og arenaen.