Samsung The Frame utstilling (10) JCDecaux

Samsung The Frame – Kunst på veggen

Samsung The Frame er like mye et kunstverk som det er en Smart-TV – med sylskarp 4K UHD-oppløsning. TV-en kan henges opp på veggen og ser ut som et pent innrammet bilde når den ikke er i bruk.

-JCDecaux kom med et særdeles godt forslag som både får frem kvaliteten i produktet og fanger essensen av merkevaren Samsung, sier Stine Larssen, Customer Marketing Lead CE, i Samsung Norge. Når du ikke bruker den som en TV, forvandles The Frame til et kunstverk. The Frame er like flott å se på enten den er av eller på.

For å vise denne unike egenskapen har JCDecaux satt opp en elegant vegg hvor TV’er og bilder henger side om side. Slik vises den utrolige kvaliteten.
Utstillingen skal henge i tre måneder på nye Østbanehallen – Ø.

Elkjøp er også med på aktiviteten som forhandler av den nye skjermen.

Ø ble åpnet 5 februar 2015 etter omfattende oppussing. Dette har gjort Ø til et moderne bygg som har ivaretatt gammel tradisjon. Bygget er unikt i byen og beliggenheten gjør den til et attraktivt reisemål for mange.

Markedsplassene inne på Ø er sentralt plassert ved trappene til Oslo S og skal kun benyttes til opplevelsesbaserte reklameaktiviteter.

Samsung The Frame utstilling (06) JCDecaux Samsung The Frame utstilling (05) JCDecaux Samsung The Frame utstilling (04) JCDecaux Samsung The Frame utstilling (03) JCDecaux Samsung The Frame utstilling (09) JCDecaux