Stillingsannonse-DSP-JCDecaux

Ledig Stilling: Planner

JCDecaux søker Planner til salgsavdelingen.

Om selskapet
JCDecaux er verdens største utendørsreklameselskap, med tilsammen 1 078 370 reklameflater i mer enn 70 land på 5 kontinenter. JCDecaux Norge ble etablert i 1998 og teller i dag 80 ansatte. Den første avtalen om reklamefinansierte gatemøbler i Norge ble tidlig inngått med Tønsberg kommune. I dag er vi tilstede over hele landet hvor våre annonseflater hver uke når mer enn halve Norges befolkning.

I tillegg til å være synlig i bybildet, på leskur, gater og torg har vi Eurosize på 61 kjøpesentre, samt de største togstasjonene i landet. Vår digitale satsning teller nå over 400 skjermer, blant annet på kjøpesentre, togstasjoner og Flytoget. Våre digitale flater har en bruttoeksponering på omlag 4,4 mill. pr én uke.

Arbeidsoppgaver
Som Planner inngår du i Sales Support-teamet. Teamet har ansvar for oppfølging av alle kampanjer og styring av vår mediakapasitet. Herunder inngår bla. registrering og kontraktshåndtering av alle salg, booking av kampanjer, tett samarbeid med salgskorpset og våre montører, publisering av digitale kampanjer, oppfølging av plakatmateriell og noe rapportering.

Kvalifikasjoner
Du er gjerne nyutdannet innen økonomi eller markedsføring, eller har en kort periode bak deg i beslektet bransje/andre mediesalgsavdelinger. Gode kommunikasjonsevner, økonomisk forståelse og du har evne til å sette deg raskt inn i nye systemer er en stor fordel.

Personlige egenskaper
Vi ser etter en person som har lyst og drivkraft til å bli vår nye bidragsyter. Du har et genuint ønske om å gjøre en god jobb, ikke bare for din personlige utvikling, men også sammen med nye kollegaer. Vi vil arbeide sammen med en kollega som tør å by på seg selv. Du er aktiv og initiativrik både i profesjonelle og sosiale sammenhenger.

Vi verdsetter engasjement, nysgjerrighet og at du tør å rekke opp hånda. Du må være serviceminded og løsningsorientert – og ikke minst er du ansvarsbevisst og selvdreven. Du leverer kvalitet i ditt arbeid, og trives med en hektisk hverdag.

Vi tilbyr
Vi har et sterkt lag, en vinnerkultur, er kjent for å heie hverandre frem og skal ha gode lagspillere med oss videre. Du vil få erfarne og dyktige kollegaer, og god opplæring.

Spørsmål om stillingen?
Ta kontakt med Sales Support Manager Line Gustavsen på tlf 970 47 646, eller mail: line.gustavsen@jcdecaux.com eller Talent Manager Karianne Skotte Lauritzen på tlf 951 63 028 eller mail: karianne.skotte.lauritzen@jcdecaux.com

Stillingen er et ett års vikariat pga en fødselspermisjon, med mulighet for fast ansettelse.

Tiltredelse
Snarest

Send søknad
Søknad sendes Line Gustavsen – line.gustavsen@jcdecaux.com