Storby-Roadside-Eurosize-SAS-4-JCDecaux

JCDecaux forlenger med Oslo kommune og styrker sitt medietilbud i hovedstaden

Det ble i dag klart at JCDecaux Norge forlenger den nåværende avtalen med Oslo kommune med 12 måneder. Kommunen har i tillegg en opsjon på å forlenge denne med ytterligere 6 mnd. Dette betyr at JCDecaux fortsetter å operere 300 leskur og 10 toaletter i hovedstaden – inkludert kunsttoalettene Libertè som i dag står utenfor Stortinget.

– Dette har vært en lang prosess og vi er ekstremt glade for utfallet. For oss er det viktig med et skikkelig fotavtrykk i Oslo, og selv om dette er en forlengelse av dagens avtale står vi i realiteten nå sterkere i landets hovedstad, sier administrerende direktør i JCDecaux Øyvind Markussen. Vi har parallelt med denne prosessen styrket oss betraktelig på andre arenaer i Oslo. Vi har utvidet vår medieportefølje på Aker Brygge og vi digitaliserer viktige kjøpesenter i og rundt hovedstaden vår.

Oslo, 8. mars 2016