Amnesty Innovate Jernbanetorget (1) 07 2015 JCDecaux

Stopp tortur. Gå imellom.

Kampanjetema «Stopp tortur. Gå imellom» er et uttrykk for en ny strategi fra Amnesty International for å stoppe og forebygge tortur. Amnesty jobber for å få helsepersonell, jurister og annen fagekspertise til å gå imellom torturistene og de torturerte. Dette for bedre å kunne dokumentere overgrepene, for så stille de ansvarlige til rette.

Utendørs tar ut kampanjen kreativt ved at det er satt opp et speil midt i plakaten. Dette for å involvere «mannen i gata». Folk kan selv gå imellom og man får et tydelig bilde på hva som må til for å stoppe tortur. Vi må engasjere oss, og vårt bidrag hjelper.

Denne løsningen er satt opp på Nationaltheatret, Stortorvet og på Jernbanetorget i Oslo.

I tillegg til utendørs, går kampanjen på TV og med annonser i aviser og magasiner.

Bak kampanjen står Zenith Optimedia og Kikkut & Bakermann.

Amnesty Innovate Jernbanetorget (2) 07 2015 JCDecaux Amnesty Innovate Nationaltheatret 07 2015 JCDecaux