TVNorge_5_700x350

LIVE “YLVIS LIVE” på Oslo S

Da Ylvis hadde premiere på sitt nye show høsten 2014, var ikke bare utendørs en hovedkanal i promoteringen, men den ble også brukt for å liveoverføre livesendingen.

– For oss er dette som en drøm kommer i oppfyllelse. Her behøver vi ikke å lage en reklame, fordi vi har en reklame som lager seg selv, sier Rebecca Rørmark, Head of on Air Communication and Marketing. Jeg er utrolig fornøyd med hvordan den ser ut, den store impacten den har, og vi kunne ikke ha funnet et bedre sted for denne løsningen enn på Oslo S.

– Det er fantastisk å kunne få en utfordring av TVNorge og stå her og levere en så god løsning som alle er stolte av. Dette har vi klart å få til pga et tett samarbeid og ekstra gøy er det å se hvordan utendørs kan tilby gode digitale løsninger som teknisk også fungerer optimalt, sier kundeansvarlig Mari Lillegraven Frøshaug i JCDecaux.

TVNorge_3_700x350 TVNorge_2_700x350 TVNorge_1_700x350 TVNorge_5_700x350 TVNorge_4_700x350