Wallmanns_1_700x350

Danseshow på Oslo S

Wallmans hadde premiere på sitt 15. show 29. august 2014. Et av de beste showene de har satt opp noen sinne skulle promoteres og i samarbeid med JCDecaux fikk de underholdt de reisende på Oslo S.

Det var på grunn av tilretteleggingen fra JCDecaux at vi valgte et slikt stunt, sier Event Manager Ulrik Engdahl i Wallmans. Vi ønsker å være til stede hvor vi treffer mange mennesker og det finnes ikke noe bedre alternativ i Oslo enn Oslo S.

Salgs direktør i JCDecaux, Torgeir Johannessen, er enig at lokasjonen er unik. -dette er Norges mest besøkte bygg med over 800 000 mennesker hver uke. Vi er veldig glade for å kunne tilby slike underholdende kampanjer til de reisende og ser frem til flere artige stunt i fremtiden.

Stuntet ble gjennomført to ganger i løpet av 28. august.  Showet kan du få med deg på Wallmans Oslo fra nå til og med juni 2015.

Kunde: Wallmans
Mediebyrå: MediaCom
Prosjektledelse: JCDecaux

Wallmanns_3_700x350 Wallmanns_2_700x350 Wallmanns_1_700x350