VW-e-up-2-700x350

Drømmekampanje fra VW

Volkswagen og Try/Apt er ute med stor kampanje hvor man bruker mobilens ladefunksjon på en helt ny måte.For ved å lade mobilen, kan du i Volkswagens nye reklamekampanje vinne en eGolf. Det er reklamebyrået Try/Apt som står bak kampanjen, og Utendørs er valgt som en sentral kanal.

– Vi ønsker å vise at det å kjøre og lade en e-Golf er like vanlig som å lade mobilen, sier en av kreatørene i Try/Apt, Torkild Jarnholt, til Kampanje. Konkurransen foregår på den måten at hver gang man lader mobilen, får man et lodd.

– Vi vet at mange setter mobilen til lading på kvelden, og det er ikke dumt at det siste de tenker på før de sovner er bilen vår. Noen vil sikkert også drømme om e-Golf, og én vil faktisk få drømmen sin oppfylt, sier markedssjefen i Volkswagen Personbil, Tor Anton Bjørge.

Kampanjen varer til slutten av august og en heldig vinner har da ladet seg til en splitter ny e-Golf til en verdi av 260.000. Konsulent Morten Polmar mener ladekampanjen virkelig tar «mobile first»-begrepet ut i kommunikasjon.

– Dette er en kampanje som virkelig er mobildrevet. Men kampanjen består også av en rekke andre kanaler som jobber tett sammen, både digitale og mer tradisjonelle kanaler, sier Polmar som er konsulent i Try/Apt.

I tillegg til en egen lade-app, består kampanjen også av nettbannere, tv-reklame, utendørs, sosiale medier, osv.
Teamet bak kampanjen har vært Torkild Jarnholt, Bjørnar Buxrud, Karin Lund og Øystein Halvorsen på den kreative siden, mens Cathrine Wennersten har vært prosjektleder og Morten Polmar konsulent. Digital produsent har vært Annette Werner og designer/AD har vært Sebastian Rasch.

Kunde: VW
Reklamebyrå: TRY/Apt
Mediebyrå: MediaCom

VW-e-up-10-700x350 VW-e-up-8-700x350 VW-e-up-7-700x350 VW-e-up-6-700x350 VW-e-up-5-700x350 VW-e-up-4-700x350 VW-e-up-3-700x350 VW-e-up-2-700x350 VW-e-up-1-700x350