q-melk_2_700x350

Norges største melkekartong

Det begynte med to forbrukere, Hanne og Lene, som ville ha Skummetmelk og Ekstra Lett Melk på 1,75L. Q-Meieriene, som er kjent for å ha direkte dialog med kundene sine, tok de på alvor og satte i gang produksjonen. Da kampanjen ble lansert ble Hanne og Lene takket og en syv meter høy melkekartong bygget på Jernbanetorget for å markere lanseringen.

Norges største melkekartong
Reklamestuntet på Jernbanetorget i Oslo, var ifølge Q-Meieriene Norges største melkekartong. Kartongen ble avduket av administrerende direktør i Q-Meieriene, Bent Myrdahl, tirsdag 18. mars.

Med en syv meter høy melkekartong inviterte Q-sjefen Oslos befolkning og forbrukerne til å komme med ideer til nylanseringer, samt at man kan stemme over om man vil ha helmelk på stor kartong.

– Vi er til for forbrukerne, og nå har vi lagt makten i deres hender, sier Q-sjefen Bent Myrdahl.

– Hos oss skal vi alltid lytte til meninger, forslag og tips fra alle der ute. Det er forbrukerne som bestemmer hos oss. Vi håper å høre fra Osloborgerne, sier han.

Det var en e-post fra en forbruker som spurte om Q-Meieriene ikke burde lage Ekstra Lettmelk på stor kartong som har ført til stuntet.

– Vi tenkte, ja hvorfor ikke la forbrukerne bestemme, avslutter Q-sjefen.

Kunde: Q-Meieriene
Reklamebyrå: MK Norway
Mediebyrå: Starcom
Produksjon: JCDecaux

q-melk_4_700x350 q-melk_3_700x350 q-melk_1_700x350 q-melk_7_700x350 q-melk_6_700x350 q-melk_5_700x350

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Les også: Norges Største melkekartong. […]

Comments are closed.