pinnekjott-5-700x350

Tørket kjøtt – vel bekomme!

Pinnekjøttet til kjøtt- og pølseforretningen A. Idsøe i Stavanger er en juletradisjon for mange. Kjøtt- og pølseforretning A. Idsøe er en kjent og kjær stavangerbutikk. Pinnekjøttet deres er en juletradisjon for mange at til og med kølappsystemet i butikken er blitt en førjulstradisjon i seg selv.

I år ønsket A. Idsøe å gi folk en liten påminnelse om at pinnekjøttet er kommet til butikken, slik at de som ikke setter like mye pris på køen kan handle inn årets pinnekjøtt allerede nå. Og så kan jo de som foretrekker å vente bare begynne å glede seg.

– Sammen med JCDecaux satte vi opp et «tørkeskap» ved Romsøegården i Stavanger sentrum, fylt med ferdig tørket pinnekjøtt fra Idsøe, der forbipasserende kan få med seg nyttige råd og tips for tilberedning av pinnekjøtt.

– For ekstra effekt har vi også arrangert en konkurranse på Facebook, der du kan vinne pinnekjøtt til 10 personer, forteller byrået.

Konkurransen har overgått alle forventninger, med nærmere 4500 likes og flere hundre delinger og kommentarer, både fra inn- og utland. På få dager har Idsøe fått nær en dobling av antall følgere på Facebook!

Fra Facebook-veggen til A. Idsøe:

«Ingen jul uten pinnekjøtt fra Idsøe.»

«Me e heldige her i Stavanger som har Norges beste slakter-butikk.»

«Beste pinnekjøttet som finnes!!! Må få noen til å kjøpe for meg, siden jeg bor i Nordfjord.»

«Do you ship to the States?»

pinnekjott-1-700x350 pinnekjott-2-700x350 pinnekjott-3-700x350 pinnekjott-4-700x350