stimorol-galleribilde-3-700x350

Duftmarkedsføring med Stimorol

Stimorol fokuserer på ”40 minutes of freshness” i deres kampanje for tyggegummien med peppermyntesmak. Dette går igjen i alt kampanjemateriell i hele mediemiksen. Utendørs spiller en rolle når Stimorol trigger en ny sans hos forbrukeren; luktesansen.

Et av JCDecaux’ mange Innovateprodukter er lukt. Nært sagt hvilken som helst lukt kan fremstilles. Stimorols valg av peppermyntelukt falt naturlig, ettersom kampanjen fokuserer på den friske peppermynteopplevelsen av tyggegummien. Hvert minutt kommer det en duft med peppermyntelukt fra en dyse i leskuret. Duftsystemet kan reguleres for hyppigere intervaller om ønskelig og slås av på nattestid.

 

stimorol-galleribilde-1-700x350 stimorol-galleribilde-2-700x350 stimorol-galleribilde-4-700x350