hm-big-bag-1-700x350

H&M Big Bag Oslo S

Torsdag lanseres Isabel Marant pour H&M-kolleksjonen i utvalgte butikker og på hm.com. En kjempesvær shoppingbag markerer starten på kampanjen.

Designsamarbeidet med Isabel Marant har ifølge kleskjeden blitt svært godt mottatt av H&Ms kunder, og det ventes lange køer foran butikkene førstkommende torsdag.

For å markere starten på kampanjen gikk H&M tidligere i uken ut og plasserte Norges første gigantshoppingbag på Jernbanetorget. Bagen måler 3,5 meter ganger 4,5 meter og veier 750 kg.

– Oslo er en viktig arena for H&M og på Jernbanetorget treffer vi mange relevante målgrupper. Mote er gøy og vi liker å overraske kundene våre. Med denne gigantshoppingbagen markerer vi høstens utrolig spennende designsamarbeid på en litt annerledes måte, sier Vibeke Holann, markedssjef i H&M Norge.

Kampanjen for øvrig er en multikanalkampanje som dekker mobil, online, magasiner, utendørs og TV, og er et samarbeid mellom H&M, MediaCom og JCDecaux.

Kunde: H&M
Byrå: MediaCom
Medie: JCDecaux

hm-big-bag-3-700x350 hm-big-bag-innovate-4-11-2013-jcdecaux hm-big-bag-innovate-5-11-2013-jcdecaux hm-big-bag-innovate-6-11-2013-jcdecaux