wintershall-1-3d

Wintershall 3D-bokstaver

Wintershall rekrutterer nye medarbeidere og bruker 3D-bokstaver for å oppnå en ekstra impact. Over 6000 søknader kom inn på de 70 stillingene som ble utlyst. «Dette er helt fantastiske tall for oss i Wintershall. Det er svært mange med høy og riktig kompetanse som har søkt, og vi er allerede godt i gang med arbeidet med å finne de riktige kandidatene», sier HR-direktør Tone Samuelsen.

Nytt kontor i Bergen

Rekrutteringskampanjen bestod av annonser i nasjonale og lokale aviser og på en rekke reklameflater i Bergen og Stavanger-området. Dette var for å følge opp effektene av avtalen som ble inngått med Statoil i oktober i fjor. Avtalen innebærer at Wintershall overtar andeler i Statoils produserende felt Gjøa og Vega, i tillegg til 32,7 prosents andel i Brage. Gitt at myndighetene godkjenner Wintershall, vil Wintershall også overta operatøransvaret i oktober og drive operasjonen fra Bergen.

Overtakelsen innebærer at Wintershall Norge vil gå fra cirka 270 ansatte til omtrent 500 ved utgangen av 2013. En god del av Statoils ansatte på Brage-prosjektet har allerede akseptert å bli overført til Wintershall. I forbindelse med overtakelsen vil Wintershall Norge åpne et nytt kontor i Bergen i løpet av høsten.
«Vi ser virkelig frem til å få inn våre nye kollegaer både i Stavanger, Bergen og ikke minst på Brage,» sier Samuelsen.

Alv Bjørn Solheim, driftsdirektør i Wintershall Norge sier: «Responsen på rekrutteringskampanjen har vært enorm. Vi jobber nå med å bygge opp en Wintershall-organisasjon rundt Brage, og at så mange vil bli med oss på denne reisen er svært gledelig»

Kilde: Wintershall.no

wintershall-5-3d wintershall-4-3d wintershall-3d wintershall-3-3d wintershall-2-3d