tassimo-slideshow-11-jcdecaux

Tassimo med samplingsuksess

Tassimo delte ut hele 32 000 kaffekopper til travle og kalde forbipasserende på Jernbanetorget bl.a. fra en spesialdesignet bod med en kjempekaffekopp på taket. Kampanjen var i perioden 26. november til 5. desember på fire kaffebarer på Oslo S, der de serverer gratis kaffe, te, varm sjokolade og andre varme drikker til forbipasserende.

“Vi gjør dette fordi vi har lyst til å vise frem det fantastiske og familievennlige TASSIMO-systemet til så mange som mulig”- sier Helene Marwell-Hauge, Launch Manager i TASSIMO.

tassimo-slideshow-9-jcdecaux

tassimo-slideshow-2-jcdecaux tassimo-slideshow-3-jcdecaux tassimo-slideshow-4-jcdecaux tassimo-slideshow-5-jcdecaux tassimo-slideshow-6-jcdecaux tassimo-slideshow-7-jcdecaux tassimo-slideshow-11-jcdecauxtassimo-slideshow-8-jcdecaux  tassimo-slideshow-10-jcdecaux  tassimo-slideshow-12-jcdecaux