bildekarusell-2-700x350-instagram

Plan Norge Instagram-boks på Oslo S

I en uke på Oslo S har publikum kunnet bruke bildeappen Instagram i et litt større format enn vanlig. Plan Norge har i samarbeid med Just Cruzin’ Productions og JCDecaux installert et tre meter langt og tre meter høyt «Instagram-kamera». Så langt har 2.657 forbipasserende latt seg avbilde med hendene i været for en god sak.

Innbringende tagging
Plan har et mål om å få én million mennesker til å rekke opp hånden for at alle jenter skal få gå på skole. I Norge er «Raise your hand»-aktiviteten lagt til Instagram. For hvert bilde som lastes opp med hashtaggen #bikbok4girls donerer Bik Bok 1 Euro til Plans arbeid mot diskriminering av jenter. Så langt har over 16.000 deltatt på Instagram; over 2.657 via Instagram-boksen på Oslo S.

bildekarusell-3-700x350-instagram bildekarusell-700x350-instagram