the-amazing-spiderman-innovate-1-2012-jcdecaux

The Amazing Spiderman

The Amazing Spiderman har en stor fanskare, og vi ønsket å engasjere de på en ny måte. Løsningen ble å vise at “Spiderman har kommet til byen”. Spidermancaset ble kåret som beste innovateløsning over alle JCDecaux land for juli 2012.

Måten vi engasjerte fansen på var å bygge tre installasjoner i sentrum av Oslo. Disse gjenspeilet mulige scener fra filmen og hadde informasjon om premieredato. Følgende installasjoner ble satt opp:

En vrakbil ble plassert på Oslo S. Den ble dekket inn med spindelvev og en skurk fra filmen ble plassert inne i bilen (utkledd dukke). Bilen hadde også folie med informasjon om premieredato. Ved siden av bilen hadde vi en stor edderkoppkokong hvor flere skurker fra filmen var fanget. Armer og ben stakk ut. Kronen på dette verket var en stor asfaltfolie med Spidermanlogoen. Til sammen genererte disse tre elementene masse oppmerksomhet for både fans og andre forbipasserende.

Vi tømte en bysøyle på Aker Brygge. Inne i søylen hang det en skurk fra filmen som var fanget av spindelvev. Informasjon om premieredator var foliert i toppen av bysøylen.

I et leskur på Aker Brygge hadde vi festet nok en skurk fra filmen i spindelvev. Denne var plassert på taket av leskuret. Tilhørende Eurosize var tømt og fylt med logo og spindelvev. På denne installasjonen hadde vi også brukt asfaltfolie av Spidermanlogoen.

the-amazing-spiderman-innovate-2-2012-jcdecaux the-amazing-spiderman-innovate-3-2012-jcdecaux the-amazing-spiderman-innovate-4-2012-jcdecaux the-amazing-spiderman-innovate-5-2012-jcdecaux