Digital Shopping

Dette er Norges desidert største og beste DSP-serie (Digital Shopping Panels). Serien har riksdekkende distribusjon, og genererer hver uke  4,1 mill. kontakter mot nordmenn med digitalt innhold så nært kjøpsøyeblikket det er mulig å komme. Serien inneholder også skjermene på Oslo Sentralstasjon (Oslo S). Oslo S er Norges desidert største togstasjon, og sammen med kioskene, butikkene og restaurantene i den nye Østbanehallen – Ø – den viktigste og mest besøkte annonsearenaen i Norge.

Vi er opptatt av dekke hvert eneste senter på best mulig måte, med riktig antall skjermer. Dette for å få full utnyttelse av visningstid mot alle kjøpesenterbesøkende. Vi har lang erfaring i å plassere våre bærere så effektivt som mulig, og vi samarbeider tett med det enkelte kjøpesenter for å gjøre plasseringen av våre skjermer optimal.

Undersøkelser viser at folk på farten er mer spontane enn andre mennesker. Vi er den siste mediekanalen som treffer kjøpesenterpublikumet før de tar sine valg, en god forklaring på hvorfor vår DSP-serie har blitt et naturlig valg også for mange av de største annonsørene i Norge.

30,5%

Dekning
Oslo, Bergen,
Stavanger, Trondheim,
+50K byer

4,3

Frekvens

4,1 mill.

Eksponeringer

389

Flater

Totalt antall flater: 389
Digitalt: 389

Distribusjon: 58 kjøpesentre og togstasjonene Oslo S og Nationaltheatret

Visning: 7 dager
Format: 9:16 (1080×1920)
Spotlengde: 10 sek (60 visninger pr time på kjøpesenter / 18 visninger pr time på Oslo S, Skøyen og Nationaltheatret)

Pris: 1 120 000 kr