Digital Pendler

De to viktigste togstasjonene i Norge, når det gjelder antall reisende, er Oslo Sentralstasjon og Nationaltheatret stasjon. Oslo S har i snitt 910 000 reisende pr. uke og er med dette det viktigste knutepunktet i nord- og sydøst-traseen i InterCity-triangelet. På den andre siden av byen ligger Nationaltheatret stasjon med 360 000 reisende pr. uke, noe som gjør den til hovedstasjon i sydvest-traseen.

DRP XXL – 1 stk
I hjertet i ventehallen på Oslo S er en 16 kvm storskjerm. Skjermen er i full HD og i 9:16-format.

DRP – 42 stk
På togstasjonene Nationaltheatret og Oslo S er har vi satt opp 42 skjermer mtp bevegelsesmønstrene til publikum på stasjonen. Slik dekker vi alle utganger og treffer publikum god synlighet.

DEP – 10 stk
Ved nedgangen til T-banen er det to rulletrapper. Her er det totalt ti skjermer som treffer de reisende på vei inn og ut av Oslo S. Dette er den mest trafikkerte utgangen på Oslo S.

Arenaene utgjør med dette de to viktigste knutepunktene i vårt pendlernettverk. Vi har tekniske installasjoner som viser oss hvordan de reisende beveger seg på stasjonene, og vi har strategisk plassert 54 digitale reklamebærere for å gjøre kommunikasjonen med disse så effektiv som mulig.

38%

Oslodekning

8,5

Frekvens

1,7 mill.

Eksponeringer

53

Skjermer

Totalt antall flater: 53
Digitalt: 53

Distribusjon: Nationaltheatret, Skøyen og Oslo S

Visning: 7 dager
Format: 9:16 (1080×1920)
Spotlengde: 10 sek (36 visninger pr time på Oslo S og Nationaltheatret / 60 visninger pr time på DRP XXL på Oslo S)

Pris: 568 000 kr

Nå kan du enkelt booke ønskede dager i uken og foretrukket tid på døgnet. Prøv selv med vår digitale kalkulator.